Bröllop

Hej mina kära följare,

Jag är så glad att få berätta för er att vi skall arrangera ett bröllop hos oss nu till helgen. Detta är stort då det är vårt första bröllop! Hela min plan för utvecklingen med mitt BnB var att vi skulle vara det självklara valet för större evenemang så som just bröllop, konferenser, kalas med mera och nu har vi äntligen uppnått denna milstolpen i vår utveckling. Jag är helt lyrisk av glädje. Jag har planerat allt i veckor och det är planerat in i minsta detalj med hjälp av brudparets önskemål, jag ska försöka att förverkliga alla deras drömmar. Blommorna är beställda av min väninna Mia som jobbar i butiken jag tidigare jobbat på, jag har investerat och köpt in ett stort lager klappstolar, tänkte att dom kommer säkert behövas i framtiden också, har även köpt vita stolsskydd och stora vackra sidenband, min sambo som är snickare har byggt ett valv och en platå, valvet skall dekoreras med Mias hjälp, Catering göteborg är beställd, tårtan är också fixad. Ja som ni förstår har jag planerat detta ett riktigt bra tag.

Paret ville ha ett sensommar bröllop utomhus och tur nog visar väderleksrapporten fortfarande solsken på lördag.

Brödparet och flera av deras gäster kommer bo som gäster på hotellet.

Brudparets fest kommer att hållas i en av våra större konferensrum, borde står redan dukade och så fort ceremonin är över skall jag och Mia som hjälper till på dagen flytta stolarna till festlokalen. Under tiden bjuder vi gästerna på champagne och brudparet kommer att fotas av en lokal fotograf som är anställd under dagen. Haha jag är nog mer nervös över bröllopet än själva brudparet. Allt måste gå rätt! Jag har fått godkänt av paret att själv få fota en del under dagen, för att få använda detta på hemsidan. Jag mutade dom lite kanske vi kan säga, dom ska få ett presentkort på en gratis övernattning på BnB, som dom kommer kunna använda runt sin 1 års dag om dom vill. Tyckte det var en shyst deal.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *