Att hemestra är en bra idé!

Hur går det för er och Coronakrisen? 

Vi har goda nyheter, i och med “hemestern” som alla pratar om har vi en riktig massa bokningar och vi mår faktisk bra, trots den rådande situationen. Jag ska inte ljuga det såg mörk ut ett tag, jag trodde vi skulle behöva lägga ner vår verksamhet men det behövdes inte. Det går till och med så bra att vi har köpt ny inventarier till vår B&B. VI har köpt allt från nya handdukar, sängkläder, styckknivar, några bord och andra diverse möbler. Så det går bra, verkligen jättebra! 

Men nu är det semester! Så vi får även se hur det blir till hösten, vem vet hur Corona kommer att bete sig då. Det viruset kommer vi behöva lära oss att leva med tror jag. Vår strategi om att vi skulle då erbjuda övernattning mot vår tre-rätters var en bra strategi och det kanske vi återtar till hösten, beroende på hur det ser ut med bokningar efter sommaren. 

Så som det ser ut nu, så är vi räddade, så tack svenska folket och tack till regeringen och Folkhälsomyndigheten som ändå har pushat för att svenskar ska hemestra istället för att tänka sig åka utomlands, som det brukar vara. 

Semester, Bil, Resa, Väg, Äventyr

Vad är våra planer framöver? 

Till hösten och vintern ska vi dock genomgå en liten renovering tänker vi. Vi kommer att hålla stängd under ett par veckor. Först och främst efter att sommaren är över, i och med att vi har haft många lediga timmar utan gäster har vi även upptäckt ett och annat som ska fixas i vår B&B. Efter jul och nyår har vi också funderat på att stänga ner, dels tror vi att vi ska ta semester (förhoppningsvis utomlands där solen finns) men framför allt ska vi fokusera på att renovera väggar och golv i några rum. 

Nå väl, vi får se hur allt ter sig framåt, för nu så måste jag fortsätta med vår frukost, den är snart över och nu har jag suttit och skrivit ett tag, så måste ut dit och se så allt är bra (frukosten är så klart bemannad). 

Ha en fin dag, hoppas ni hemestrar hos oss! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *