Hur klarar vi oss genom krisen?

Ja det är ingen lätt sak att göra! Den här krisen var så oväntad och har dragit så länge men det värsta är att INGEN vet hur länge till det här ska pågå!

Men hur klarar vi oss genom krisen?

Ja, vi har varit duktiga på att marknadsföra oss tycker jag och vi erbjuder lite paket som är attraktiva för den som vill komma till oss och vi har varit även duktiga med att begränsa antal gäster, något vi berättar för våra gäster öppet, så de vet hur mycket folk som finns här. Det här är det viktigaste vi gör tycker jag. Det har visat sig att den öppenheten ned våra gäster är vår styrka. Vi vet hur många personer som i normala fall rymmer här med det i åtanken har vi då möjlighet att anpassa vår verksamhet så att det rymmer tillräcklig med folk som då passar med de rekstriktioner/rekommendationer från folkhälsomyndigheten.

Så ni undrar säker vad för erbjudande vi har. Det kan jag berätta, kanske det hjälper någon av er där ute.

Den kanske mest populära är vår 3 rätters-middag med övernattning. Det hela går ut på att det om man vill komma till oss, så kan man få beställa en riktig fin 3 rätters middag med dem bästa ingredienser man kan tänkas och en riktig bra lagad mat och övernattningen, det bjuder vi på!! Det har varit en riktig bra deal och många har nappat på det.

En annan populär är att OM man boka en 2 nätter hos oss får man 1 natt till en annan gång (under lågsäsong). Villkoret här är att det ska vara en natt som kan utnyttjas efter krisen.

Ja det är några av de saker vi gör iallafall. För alla där ute som kämpar i krisen, ni är beundransvärda, ni är titaner verkligen och det ska ni vara stolta över!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *