Ta bort färg…

Hej

Så här sitter jag och söker på nätet ”skrapa färg hus”. För vi har blivit vandaliserade…

Vi förstår inte när, vi har pratat med polisen, vi har gjort det vi kan men några människor (vi vill inte vara förhastade i vad vi säger men det måste ha varit några snorungar, ursäkta språket) har vandaliserat vårt vackra hus och kastat färgballonger mot huset, så här sitter vi och söker efter hur vi kan ta bort det där. Som tur är har vi ju försäkringar och vi har pratat med försäkringsbolag som har sagt att de står för kostnaden av att måla om den biten av huset (minus självrisken så klart).

Jag förstår verkligen inte hur i hela friden man tänker när man skadar någon annan människa. Jag förstår verkligen inte det. Visst, vi är inte personlig skadade, det var inget som hände med våra kroppar men en sak ska ni veta, våra själar gråter. Vi är skadade på insidan. Polisen håller på och undersöker det som hände, de säger att det finns några kameror på gatan de kan titta på och se om de kan identifiera vilka som gjorde det. Vi får bara lite på att de hittar dessa personer eller dessa barn.

Hur som helst, det som har hänt, hände. Det går inte att gråta över det spillda mjölken, det bästa vi kan göra är bara att fokusera på hur vi kan lösa vårt problem och helt enkelt gå vidare, gå framåt och bara glömma av det här. En mycket tråkig händelse men så är det, livet handlar om att kunna hantera det som vardagen har att erbjuda, kunna hantera både bra och mindre bra situationer på det bästa möjliga sättet.

För stunden ska jag fortsätta leta efter information om det går att tvätta bort på något sätt, om vi kan göra något gällande det här eller om vi bara ska betala självrisken och låta försäkringsbolaget ta hand om det här.

Vi hörs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *