Extra tjänster!

Hej kära gäster, framtida gäster och dåvarande gäster.

Som en del av vår B&B verksamhet har vi börjat fundera på om vi ska erbjuda möjlighet för våra besökare att hyra cyklar så man kan cykla runt i staden, framför allt till våren, sommaren och hösten, även på vintern kan det funka men man kanske inte är så sugen att gå ut på vintern på samma sätt.

Vi har funderat på att införskaffa cyklar som både är eldrivna och icke-eldrivna. För att ge den som vill möjligheten att välja vilken typ av cykeln personen mest önskar sig. Vi har även funderat på att vi måste kunna erbjuda alternativ för människor med funktionsvariationer, därför har vi även kollat på att köpa en elcykel trehjuling. Vi tycker att det är viktigt att alla våra gäster känner sig behandlade på ett lika sätt och att de får möjligheter till att göra samma saker som alla andra. Vi har även funderat på om vi kanske ska jobba fram en runda som någon av oss kan leda men lite stopp, lite sightseeing, kanske ett stopp för att grilla. Det finns mycket att tänka på vad gäller den delen ialla fall, så vi får se.

Det här är ju bara en plan vi har, vi får se vad kostnaden kontra intäkten blir, om det verkligen lönar sig i längden eller inte. Dock tycket jag väldig mycket om den idén, jag tror på att vi som B&B ska erbjuda sådan extra saker för att locka till oss fler kunder och framför allt för att våra kunder ska uppleva hos oss en verksamhet som tänker ett steg längre, som vill ge den där lilla extra till sina gäster genom att vara påhittiga, kreativa och erbjuda extra tjänster som kan göra av vistelsen något extra, något minnesvärd.

Hur som helst, vi får helt enkelt titta på det och se om vi ska erbjuda det eller något annat!

Mer om det i ett annat inlägg!

Ha det bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *