Annorlunda koncept

Hej.

Vissade sig att Redcarpet är inte bara en Marknadsföringsbyrå, utan är även ett företag som förmedlar fastigheter, googla ni på RC fast Robin, så kommer ni till killen som drivet arbetet med den delen av företaget.

Det är lite ovanligt att se företag som sysslar med olika saker. Vad jag menar är att de flesta företagen i Sverige är företag som riktar in sig på att göra en sak, och då menar jag inte bara en sak i sin gren, för visst inom deras gren så kan de göra olika tjänster men de är liksom specialister inom ett yrke. Exempelvis, ett byggföretag sysslar sällan med bokföring eller en webbshop erbjuder sällan byggtjänster. Det finns dock några sådana företag, jag känner till några, företag som erbjuder kanske datatjänster och bokföringstjänster eller dylikt men de är sällsynta. Så det här Redcarpet är ett sådant, men konceptet förstod jag det som är att genom att vara bra på marknadsföring på internet så kan man få fastigheterna sålda mycket snabbare. Detta vet jag för att jag hade nöjet att träffa Robin, som förklarade hur det funkar ifall jag skulle vara intresserad att någon gång sälja min B&B. Det kommer nog att ta många år innan jag tar ett sådant beslut, tror jag, men livet är oklart och man vet aldrig vad som väntar längre fram.

Hur som helst, det viktigaste av allt är att jag känner mig nöjd med hela B&B, jag ser så mycket framemot 2020, jag vill att det här året ska bli det bästa året nånsin men det är något jag får kämpa för!

Nu på riktigt ska jag sluta skriva inlägg och fokusera ännu mer på min verksamhet och min dröm!

Jag önskar er alla en trevlig eftermiddag/kväll/morgon, beroende på när du sitter och läser mitt inlägg.

Ha det bra, så hörs vi framöver!

Ciao!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *