Måste ju även synas

http://www.limmaredsbedandbreakfast.se/wp-admin/post.php?post=24&action=edit

Så hela B&B är färdigt. Som det alltid gör med renoveringar så får man lägga på en månad eller två när man sätter sin deadline. Men oavsett så är allt färdigt nu. Och gästerna rullar in för fulla muggar. Då vi inte funnits så länge ännu är många av våra gäster lokals som vill se vad vi har att erbjuda och jag vet hur det funkar. Vi är just nu en fluga, en häftig nu verksamhet som folk vill utforska. Men detta kommer ebba ut, så fort vi inte längre är den nya trenden.

Så va jag har gjort är att gå igenom alla mina siffror och räknat på hur mycket jag kan åsidosätta för marknadsföring. Främst digital marknadsföring, då jag skulle vilja hålla allt så miljövänligt som möjligt. Dessutom vet ju alla att Google är det som man skall satsa på om man vill få exponering. Affiliate system som booking.se har jag också förstått är hemsidor jag måste synas på. Så vad jag gjorde var att ta kontakt med en marknadsföringsbyrå – Redcarpet hette den. Läste väldigt goda betyg om detta företag. Jag har fått en offert, som var väldigt överkomlig, så den är nu påskriven och under tre månaders prövotid skall vi se vad annonseringen kommer ge i nya bokningar. Skall bli så spännande.

Så fort marknadsföringen är i rull kommer jag börja kika på att lägga ihop aktivitets paket åt mina kunder. Tänkt sammanställa lite roliga saker dom kan göra i området. Hur man enklast tar sig till dessa ställena. Bästa restaurangerna i området med vilka rätter som dom rekommenderar. Det finns några vackra utflykter som man också kan åka till så allt detta skall jag på någon elegant vis försöka lägga ihop till ett paket. Vi får se hur det kommer gå, men kommer göra mitt bästa att få ihop det.

Det var allt från mig för denna gång, önskar er alla en varm och härlig helg med massor av solsken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *