2019 är över och 2020 är här!

Hej.

Så vår B&B går bra. Vi har ju haft riktigt mycket att göra nu under julen och nyår. Ibland för stressigt, ibland för lugnt, ibland för intensivt, ibland för icke intensivt. Jag lever verkligen min dröm. I all som hänt har det varit många roliga saker här, bland annat sprang en hund iväg och min personal fick jaga den. Den lille sprang iväg för att de satte på honom en spårsele som denne inte ville ha. Det tog kanske en hel eftermiddag att hitta hunden men till slut lyckades vi. Som tur var hade en person hittat hunden och märkte att hunden verkade ha sprungit loss, så personen tog hunden har hjälpte den.

Andra saker som har hänt oss, vi hade ett falskt brandlarm, gud vad rädda vi var men det var tydligen en av våra gäster som råkade slå den i en hall, eller dra i den. Vi har ett larm där man drar i ett slags snöre och larmet går, så gissa vad som hände där.

Ja, att hantera människor är en konst. Det kräver mycket tålamod men det gläder så mycket att göra det eller det tycker i alla fall jag, annars hade inte jag tagit mig in i branschen och gjort det här. Nu måste vi sikta mot 2020 och se vad som kommer att hända under året, snart är det vår, sportlovet är snart här, sen blir några event i staden, ja, det kommer nog att bli en händelserik 2020 och vi hoppas verkligen på att behaga våra gäster och ha ett roligt år.

För nu, är vår plan att vi ska fixa lite mer med vår B&B, det finns ju en hel del saker att fixa! Man tror att man är färdig med sitt arbete en dag och nästa dag har man ett tusen nya saker att göra.

Ja, och på tal om dessa saker att göra, så måste jag iväg!

Ciao ciao!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *